Alonso: Jeg vil gerne spille i Spanien en dag

2343

Marcos Alonso er glad i Chelsea, men har ikke planer om at blive Vestlondon hele sin karriere, afslører han.

Der var ikke mange, der kendte ham, da han blev hentet til klubben kort inden transfervinduet smækkede i forrige sommer. Men nu er Marcos Alonso en fast del af holdet, hvor han solidt sidder på pladsen som venstre wingback.

Men selvom han i øjeblikket kan nyde tilværelsen i Chelsea og Premier League, er der stadig noget, der trækker i ham for at vende tilbage til sit hjemland og spille der en dag, afslører Alonso.

– Jeg er meget glad i Chelsea, men jeg vil gerne vende tilbage til Spanien og spiller der en dag. Jeg vil selvfølgelig gerne spille i La Liga, inden jeg trækker mig tilbage fra fodbold, fordi jeg ikke har spillet der særligt meget, fortæller han til den spanske radiostation Cadena Ser.

Læs også: Goal: Kanté ude resten af oktober

Marcos Alonso har kun en enkelt La Liga-kamp under bæltet. Den fik han for Real Madrid tilbage i april 2010, men skiftede den efterfølgende sommer til Bolton Wanderers.

Siden da har han spillet i Fiorentina og Sunderland, hvor sidstnævnte var i form af et halvt års udlejning.

Marcos Alonso vil dog gerne sætte en tyk streg under, at han er meget tilfreds, hvor han er nu.

– Jeg er meget glad i London. Alt, jeg tænker på, er lørdagens kamp mod Crystal Palace. Jeg kan rigtig godt lide Premier League og at have muligheden for at spille i Chelsea og vinde titler, fortæller han.