Alonso glad for Sarris måde at spille fodbold på

2243

Chelseamandskabet er lige nu i Perth i Australien, hvor de arbejder på at lære Maurizio Sarris system at kende. Indtil videre er Marcos Alonso meget positivt om den nye træners fodboldfilosofi.

I morgen klokken 13:30 dansk tid spiller Chelsea deres første træningskamp under Maurizio Sarri mod australske Perth Glory.

Forud for kampen bliver der arbejdet på højtryk for at få implementeret så mange af Sarris tiltag som muligt.

En af de største forandringer på holdet er, at Sarri spiller et 4-3-3-system, hvor spillerne de seneste to år har spillet med en trebackkæde. Men der er stor optimisme omkring Sarris måde at spille fodbold på i truppen. Især Marcos Alonso er glad for det, han indtil videre har oplevet.

– Jeg synes, han har en god spillestil, og lige nu lærer vi en masse nye ting rigtig hurtigt, så vi kan være klar til den femte august, når vi skal spille Community Shield mod Manchester City, beretter han til Chelseas hjemmeside og fortsætter.

– Han kan gode lide at spille fodbold, presse højt på banen og have kontrol over bolden og dermed kampen. Det minder lidt om den spanske måde at spille på, men der er alligevel også nogle italienske aspekter i det.

– Han kan godt lide at arbejde med det defensive, hvor vi har en firebackkæde. Især positioneringerne er noget, vi arbejder meget med. Jeg respekterer hans tidligere arbejde meget, og nu skal vi stole på ham og gøre vores bedste for at lære hans system hurtigt, fortæller Alonso, der regner med at gå tilbage til at spille venstreback fremfor -wingback, som han gjorde under Conte.