AC: Chelsea har planer med mig

721

Andreas Christensen fortsatte i den netop afsluttede sæson med at imponere for både U18- og U21-holdet, og nu fortæller danskeren, at klubben har planer med ham.

AC har endnu sin debut på førsteholdet til gode, men 18-årige forsvarsspiller ser ud til ligeså langsomt at kæmpe sig op i hierakiet i ungdomsrækkerne. Derfor er det også naturligt, at han gerne vil vide, hvad der skal ske efter sommerferien. Den konkrete plan for hans fremtid har han endnu ikke fået fortalt, men der er ikke desto mindre en plan.

– Jeg spurgte inden jeg gik på ferie hvilke planer de har med mig, og de sagde, at de har nogle ideer. Jeg har ikke fået at vide, hvad de ideer går på, men det får jeg at vide i løbet af ferien, siger Christensen til bold.dk.

For en måneds tid siden blev Andreas Christensens far og agent, Sten Christensen, citeret for at sige, at hvis den ikke stod på førsteholdsfodbold for AC i næste sæson, ville der blive kigget efter alternativer. Så enkelt ser det dog ikke ud til at være, og danskeren har faktisk ikke noget imod at komme ud på en lejeaftale.

– Det optimale vil være at komme op i førsteholdstruppen, men har de en idé om at jeg skal ud på lån gør jeg gerne det hvis det er det der skal til, for at jeg på sigt kan komme op på førsteholdet. Men jeg vil helst blive i Chelsea og arbejde og kæmpe.