Loftus-Cheek oven på hattricket: Nemmere at forstå Sarri på banen

647

Ruben Loftus-Cheek er meget stolt af sit første hattrick i Chelsea-trøjen og glæder sig over at få spilletid. Jeg forstår Sarri bedre, når jeg er på banen, forklarer den unge englænder.

22-årige Ruben Loftus-Cheek blev den første hjemmeavlede Chelseaspiller til at score et hattrick for klubben siden 1987, da englænderen scorede tre gange mod BATE Borisov i går aftes, da the Blues vandt 3-1 hjemme på Stamford Bridge.

Loftus-Cheek blev desuden kåret til rundens spiller i Europa League og kunne for første gang få lov til at tage kampbolden med hjem.

I løbet af kampen talte han meget med Maurizio Sarri på sidelinjen. Der var flere defensive ting, italieneren ville have rettet hos den stærke midtbanemand, og det er nemmere at forstå, når man er på banen, mener Loftus-Cheek.

– Når han taler til mig på banen, kan jeg bedre forstå beskederne, fordi jeg kan se, hvad han mener, fordi jeg er i det. Så på den måde er min udvikling nemmere, så jeg skal tanke ham for at hjælpe mig, siger han til Chelseas hjemmeside og fortsætter.

– Træneren forventer meget af dig defensivt, så det er op til mig at arbejde så hårdt, som jeg kan, og gøre det, han vil have. Jeg tror, at jo mere jeg spiller, desto nemmere vil det komme til mig, og jo lettere jeg forstår det, desto flere chancer vil jeg få.

Englænderen tror på, at chancerne nok skal komme, hvis han bliver ved med at levere den indsats, der skal til, til træning.

– Det, der er øverst i mit hoved, er at blive ved med at levere godt til træning og forblive i form og være skarp, så jeg er klar til, når jeg får muligheden. Hvis jeg bliver ved med det, vil der ske gode ting